Pusejentene Susie og Milla

Som du sikkert har fått med deg så har jeg to kattepuser! (eller vi har) :D så nå skal du få høre litt om småjentene våre <3

SUSIE!!
Hun er en norsk skogskatt som kom til meg i oktober 2009 fordi ei venninne ikke kunne ha henne lengre. Hun var en liten pjuskete sak som jeg overhodet ikke kunne si Neitakk til. Når jeg fikk henne hadde hun hvite værhår og hår på potene, men ettersom tiden har gått så har hun fått svarte hår på potene og værhårene er både svarte og hvite.
Susie er den som lager mest lyd, mjauer(prater) og "svarer" når vi snakker til henne. Hun løfter også opp den ene poten akkurat som at hun forstår hva vi sier. Når det er kosestund er det aller best å ligge på ryggen så vi klør henne på magen, og når hun skal sitte ved oss så sitter hun gjerne RETT PÅ RUMPA ;) hihi.

MILLA!!
Hun er en "skipskatt", det vil si at jeg vet ikke hvaslags rase hun er men hun har to ekstra klør på fremlabbene. I november 2009 kom milla til vårt hjem. Hun skaffet jeg så susie skulle få litt selskap. Etter en uke med krangling mellom nykommeren og susie ble det rolig og de fant sine plasser. Milla er nok den som er sjefen i forholdet. Hun er en slik type katt som elsker å bli sett og går gjerne å viser seg fram! Hun er også den beste klatreren, og det kommer nok av de ekstra klørne. På kveldene pleier milla å ligge helt fremmerst på sofaen og følge veldig godt med på tv'n, hun er virkelig en tv slave :p når milla skal kose er det kun på hennes premisser, men kan til nød gå med på å kose innimellom!

Susie og Milla trives godt sammen, men er som "søsken" flest! De lekesloss og er nok ikke alltid helt enige. De har begge halsbånd så de ikke skal klare å fange så mye mus og fugler osv, men de har vist lært seg å "lure" bjella på båndet :p har hatt endel turer ut igjen med mus og fugler, tilogmed en diger ekkel rotte!! Ugh!!

Jeg kunne skrevet i dagevis om disse søte småjentene mine, så får vel gi meg nå :p

5 kommentarer

Dollo

04.06.2012 kl.19:14

Herlighet så herlig de er <3

Kjempe fine <3

Her kommer en utfordring:

Question-spree!

Jeg oppfordrer deg til å svare på disse 10 spørsmålene. å legge det ut på bloggen din.

Deretter må du sende 10 spørsmål videre til 3 blogger og sende utfordringen videre!

1.Hva slags blogger liker du best? 2. Hva er din yndlingsmat? 3. Hva ville du gjort om du fikk 1million kroner? 4. Hvem ser du mest opp til? og hvorfor? 5. Hva er din drømmejobb? 6. Beskriv deg selv med 10 ord 7. Tre ting du alltid har med deg? 8. Hva er din favoritt tv-serie? 9. Planer for sommeren? 10. Hvor ser du deg selv om 5 år?

Mariell :D

Lena - frøken til fru

04.06.2012 kl.19:22

Dollo Bloggen: Takk for det <3 jeg elsker småjentene mine :D hihi. Jeg tar utfordringen din ;) hihi!

Dollo

04.06.2012 kl.19:28

Det skjønner jeg utrolig godt <3

Så bra :D

Gleder meg til å se svarene dine :D

Lena - frøken til fru

04.06.2012 kl.20:27

Dollo Bloggen: Svarene er nå ute ;)

Dollo

04.06.2012 kl.21:09

:D

Skriv en ny kommentar

leser denne bloggen nå
profil5heart

Lena

Jeg er ei jente på 22 år som bor i det lille huset på jordet med mine to kattepus jenter og verdens beste kjæreste. Som blir min mann 20.10.2012 <3 Jeg skriver om alt fra bryllup, interiør, oppussing, mat og hverdagsliv. Live every moment, Laugh every day, Love beyond words <3

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger


KråkeskriftAnn-JeanettBlomsterhusAngelosLife of pornVilla VeroluLite HiLindevegenKakedamaBente MayLenker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits