Sommer <3

Oioioi. I den våte sommeren her har det skjedd mye, og ikke minst i vår :) og alt til det bedre. I løpet av våren har jeg blitt singel, tatt over huset og stortrives med det :D trodde det kom til å bli helt jævlig å bo alene, men trives veldig godt med det ;) så nå står mer oppussing for tur. Først gjesterommet, så kjøkken og stue :) tror det kommer til å bli veldig bra ;) våren ellers har bestått av å jobbe, hesten og gode venner :)

FERIEN
Jeg var først en tur i England, canterbury sammen med Hanne, Ragnhild og dattern til Ragnhild, Thea :) det var en veldig bra tur med masse shopping og kos. Fikk shoppa 5 nye par sko, 45 nye klesplagg og masse stasj ellers ;) artig med mye nytt :) ellers bodde vi i en hytte i en bitteliten landsby (Preston) med kun en nærbutikk, slakter og pub. Var helt fantastisk mat fra slakteren :D når denne uken var over var det jobb i fire dagen så tok jeg og Hanne turen på EM i Rallycross i Höljes :D det var sinnsykt artig, drikking og kos fra torsdag til søndag. Møtte masse nye folk, og en spesiell en -Tommy :) helgen gikk utrolig fort til tross for at det var regn og gjørme så vi var våte på beina i fire dager. Gleder meg allerede til neste år :) ukene etter gikk til å være med Tommy :) og i denne helgen har jeg vært med Sandra til Oslo siden hun kommer derfra :) det har vært kjempe moro, vi har vært på yayas og spist, drukket på fredag og lørdag, var ute på horgens eller hvordan det skrives. Det var ett kjempe bra utested på Oslo vest ;) vi storkoste oss. Ble litt shopping også, en ny bukse, undertøy, kjole og 3 par sko ;) nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra Oslo, og blir henta på mykle så jeg slipper å gå i regnet hjem ;)

God sommer videre folkens :D

Én kommentar

Tonje R J

10.08.2011 kl.18:50

Fortsett å skrive Lena, så jeg får fulgt med på hva som skjer i livet ditt :P Hihi <3

Kleeem Tonje ;)

Skriv en ny kommentar

leser denne bloggen nå
profil5heart

Lena

Jeg er ei jente på 22 år som bor i det lille huset på jordet med mine to kattepus jenter og verdens beste kjæreste. Som blir min mann 20.10.2012 <3 Jeg skriver om alt fra bryllup, interiør, oppussing, mat og hverdagsliv. Live every moment, Laugh every day, Love beyond words <3

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger


KråkeskriftAnn-JeanettBlomsterhusAngelosLife of pornVilla VeroluLite HiLindevegenKakedamaBente MayLenker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits